آموزش مهارت ترشیاندازی در مدرسه
در راستای تقویت مهارتهای زندگی و آشنایی دانشآموزان با فرهنگ سنتی ایرانی، کارگاه آموزش درست کردن ترشی در مدرسه برگزار شد.
در این کارگاه، دانشآموزان با مواد اولیه، مراحل تهیه ترشی و اهمیت نگهداری مواد غذایی به روشهای طبیعی آشنا شدند. مربیان با توضیحات دقیق و همراهی عملی، این فرایند را به دانشآموزان آموزش دادند.
هدف از برگزاری این برنامه، آشنایی با مهارتهای خانگی، تقویت خلاقیت و ترویج فرهنگ استفاده از مواد غذایی طبیعی بود. دانشآموزان با اشتیاق در این فعالیت شرکت کرده و ضمن یادگیری، لحظات شادی را تجربه کردند.
این برنامه مورد استقبال والدین نیز قرار گرفت و آن را گامی موثر در آشنایی نسل جدید با سنتهای ارزشمند دانستند.